Despre

39996549_2681103338573810_7951948733829087232_o

Salut!

Eu sunt Bogdan. Unii prieteni îmi mai spun și Moldo; probabil de la Moldovan.

Locuiesc în mirificul oraș Cluj-Napoca din 2008. Nu exist pe Facebook, Instagram, Twitter sau pe orice altă platformă de socialubrizare. Dar nici nu îi judec pe cei care își investesc timpul acolo. Ca să exclud o eventuală etichetă de ipocrizie, 🙂 există totuși o pagină de FB și una de INSTA manageriată de către o altă persoană.

Care este scopul acestui blog?

Cred că motivul pentru care am luat decizia de a pune pe picioare acest blog, reprezintă o combinație între două dorințe: una de a progresa și alta de a dărui lucruri folositoare, aplicabile în viața de zi cu zi. În plus, am ambiția de a aduna aici o comunitate, de calitate, unde să ne inspirăm reciproc, pentru a face lucruri pozitive.

Îmi face plăcere să cunosc oameni care:

  1. Nu se consideră perfecți.
  2. Își doresc cu adevărat să evolueze.
  3. Sunt dispuși să depună extra-eforturi pentru a-și duce la îndeplinire obiectivele amânate multă vreme.
  4. Acceptă și alte păreri, altele decât ale lor.
  5. Știu să asculte, fără să judece.

Topicurile despre care nu am habar, sau pe care nu le-am experimentat, nu vor fi o prioritate pentru acest spațiu virtual. La fel cum nici frecvența postărilor, doar de dragul a mai multor accesări, nu va reprezenta un obiectiv. În ceea ce mă privește, voi fi mereu deschis la a-mi recunoaște eventualele erori și totodată, la a vă accepta opiniile diferite, indiferent de subiect. Cred cu tărie că acceptând o părere diferită, mai bună decât a mea, bazată pe argumente solide, nu mă face niciodată un om mediocru.

Timp de aproape un an, primele 30-60 de minute ale aproape fiecărei dimineți, mi le-am petrecut scriind o carte, intitulată RUTINALISME / ROUTINALITIES. Dacă e bună, proastă, interesantă, motivațională, amuzantă și/sau subiectivă, vă las pe voi să decideți.

Cover Rutinalisme

Cartea fizică (Limba Română) se poate cumpăra:

Pentru cei moderni, posesori de e-book readers, care se gândesc la copacii tăiați mai des decât o fac pădurarii, o puteți achiziționa de aici (în format .pdf .epub .mobi).

Pentru varianta în limba engleză (cartea fizică) o puteți comanda de la Editura Delfin iar varianta e-book o puteți descărca de pe Amazon.

Și aștept cu mare drag să îmi spui părerea ta despre carte pe Goodreads.