Fursecuri proteice

Te-ai săturat de așa-zisele batoane bio, organice, fără zahăr, fără gluten de la vending machine-ul de pe holul corporației? Batoane ale căror etichete concurează cu tabelul lui Mendeleev?

Atunci îți propun o idee mai bună pentru o gustare mai sănătoasă:

Fursecuri proteice

TIMP: 5MIN (preparare) | 30-35MIN (gătire)

INGREDIENTEPAȘI DE URMAT
● 1 banană
● 1 lingură de nucă măcinată
● 100gr ovăz simplu
● 1 lingură pudră proteică
● 200ml lapte de ovăz
1. Adaugă toate ingredientele într-un blender și mixează-le 1-2 minute până obții o pastă densă.
2. Așază-le pe o tavă și bagă-le la cuptor 20-30min la o temperatura de 200 grade Celsius.

Pentru cei care vor să renunțe la a pune lapte în cafea, combinând aceste fursecuri cu o ceașcă de cafea simplă, vă asigur că laptele va rămâne istorie. 😉

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *